Olen tänään lueskellut tuolla www.elisanet.fi/jarmo.bjorkqvist. En ole vielä loppuun asti päässyt, lukemista riittää. Mietin että olisi mielenkiintoista tietää ja kuulla Paulan mielipiteet ja kommentit Jarmon sanomisista. Mutta valitettavasti se ei ole mahdollista. Moni asia pistää silmään. Jarmon käytös. Kaikki pienet jutut. Mutta en ala tässä nyt analysoimaan toisten elämää tietojen pohjalta joista en voi olla edes varma että mikä on totta ja mikä ei. Totuus on myös kuitenkin se että eri ihmiset voivat kokea saman tilanteen eri tavalla. Jokainen tulkitkoon tuon tekstin tuolta sivulta omalla tavallaan.

Seuraava Jarmon kirjoittama teksti osui sen verran silmään että piti kopioida se tänne. Se herättää sellasia tunteita mitä on nyt vaikea pukea sanoiksi.


Avioliitostaan tai parisuhteestaan puhutaan vain hyvää ja varsinkin hyvää luottamuksellisesti. Mikäli ei ole hyvää puhuttavaa on parasta parin kääntyä ammattiauttajan puoleen tai ystävän on rohkeasti aloitettava kolmistaan keskusteleminen. Parisuhteessa ei voi olla salaisuuksia
.