Joulukuun ensimmäinen päivä. Ei kyllä kauheasti siltä tunnu, koiran kanssa kävin ulkona aamupäivällä siten että oli päällä sellaset housut mitä olen kesälläkin pitänyt, ja "syys"takin allakin oli vain t-paita.
Lunta on jo kerran ehtinyt satamaan, mutta suli pois. Tuntuu että valkoista on Suomessa aina vain vähemmän aikaa vuosien kuluessa.

Josain vaiheessa marraskuuta ajattelin, että väsään oman joulukalenterin tänne blogiini. Oli ihan hyvä ideakin siihen. Mutta kuten näkyy, se sitten jäi. Joulukuuhun kun oli sen verran aikaa kuitenkin vielä niin ajattelin että kyllä sen sitten ehtii. Joopa joo, niin ehtii. Unohdin koko jutun.
Ehkä ensi vuonna, jos tämä blogi on silloin hengissä(kään) enää.

Täällä on edelleen menossa SUURsiivous. Papereita pitää plokata, ja vaatteita katsoa mitä heittää pois ja mitä jättää. Pari muovikassillista roinaa on jo mennyt roskikseen, yksi muovikassillinen vaatteita on menossa roskikseen ja toinen vaatekeräykseen. Papereita on mennyt paperinkeräykseen aika paljon.
Kellarista pitäisi myös plokata tavaraa. Siellä on sellasta mitä piti kirpputorille viedä, mutta tuskin vien kun nuo kirppismaksut on nykyään niin huimat että pitää aika paljon myydä jos haluaa voitolle päästä. Ihan kuin lahjoittaisi tavaraa ilmaiseksi. Kyllä sitä ahneutta löytyy nykyisin joka paikasta. Huoh.

Tänään yksi pieni kivi vierähti sydämeltä. Työharjoitteluun liittyvä asia on selkenemässä :) Se onkin tuottanut jo paljon murhetta ja päänvaivaa. Lievästä ahista puhumattakaan. Olen luonteeltani sellainen että kaiken pitää olla selkeetä, enkä tykkää epäselvyyksistä. Myöskin olen aika kova pitämään omista oikeuksistani kiinni. En ole ihan heti pompoteltavana.

Tänään on illalla vuorossa ehkä jotain kivaa vaihtelua, mutta samalla vähän pelottavaa. Pelkään ja mietin etukäteen että entä jos tulee paniikki? Ei saisi miettiä, koska silloin se ainakin tulee! Mutta ei ajatuksilleen oikein paljon mitään voi. Välillä olen ihan innoissani ja välillä kauhusta valkoinen :D
Mielialaa kuitenkin paransi ainakin tuo että työharjottelu-asiat on nyt kunnossa eikä ne enää tuota sillä tavalla huolta. Se helpottaa :)
Ehkä jopa sen verran että uskaltaudun illan rientoihin. Ilta näyttää mitä tapahtuu. ^^