On rankka päivä takana.Niin henkisesti kuin muutenkin. Pähkäilin yhdessä vaiheessa kauan että otanko xanoria (0,25mg) vai en. Hypistelin sitä kädessäni ja välillä päätin että en ota. Ja sitten alkoi taas sydän hakkaamaan nopeammin, ja ajattelin että parempi se kai on ottaa niin olo vähän rauhoittuu. Olisin ehkä pärjännyt ilmankin, mutta toisaalta näin oli ihan hyvä. Pari viimistä päivää on ollu sellasta jännitystä että hyvä että mieli ja kroppa sai vähän rentouduttua ja rauhoituttua.
Edellisestä xanorista oli aikaa pari kuukautta. Eli en ole mikään suur-kuluttaja. Todella harvoin otan, kesällä jouduin uusimaan reseptin koska apteekista vuonna 2004 haeutut lääkkeet (100kpl) meni vanhaksi. En ole laskenut, mutta reilusti yli puolet niistä sadasta odottaa kaapissa että vien ne apteekkiin. Jotenkin se vain aina tuntuu jäävän. Tommosia lääkkeitä kun laukussa en kanniskele, niin aina kun on apteekin lähettyvillä niin eipä niitä tietenkään mukana ole. Joku kerta kai pitäisi ihan varta vasten viedä ne apteekkiin. Pois täältä kuljeksimasta.

Olen nyt parina aamuna herännyt 8 aikoihin. Ois ihan ok jos rutmi pysyisi tälläisenä. Keskiviikkona oli aikanen herätys, joten tiistai-iltana vähän murehdin että miten herään. Otin sitten isoimman tenoxin mitä löysin, ne kun olen valmiiksi puolittanut (purkissa on siis puolikkaita ja niistä vielä puolikkaita), ja pistin sen kurkustani alas ja menin peiton alle. Muutama minuutti taisi vierähtää ja seuraavaksi kun jotain tajusin niin olikin jo aamu.
Ennen noitten tenoxien ottaminen oli mulle helppoa unta. Nykysin ei aina oikein tiedä auttaako ne vai eikö auta. Siksi otin isoimman mitä löysin, eli ihan vähän yli puolikkaan.
Niitä pitäisi hakea lisää. Lääkärin kautta :P
Nuokin on apteekista vuonna 2004 haettu ja niitä on syöny kolme eri ihmistä tarvittaessa. 100kpl mahtuu yhteen purkkiin. Eli loppujen lopuksi popsin lääkkeitä kai aika vähän.
Vaikka joskus se paljolta tuntuukin.

Olen taas tyytyväinen itseeni. Että en välittänyt huonohkosta olosta. Viimeksi kerroin vähän samaa. Aamulla/aamupäivällä kyllä otin xanoria, mutta myöhemmin kun oli taas sellasta epävarmuutta (ja osaksi jo väsymystäkin) niin en välittäny vaan lähdin vielä kaupungilla käymään. Ja hyvin pärjäsin :D
Jostain tätä itsevarmuutta on taas tullut ^^

Nyt on väsynyt olo. Rentoutumaan ja Lostia katsomaan :)