Paleltaa. Varmaan olen vilustunut oltuani tuola pakkasessa. Hrrh.

En ymmärrä mikä mua vaivaa. Ei vain jaksa. Ei ei ei!
Tahtoisi vain olla...

Aamulla yhdessä vaiheessa kun olin hereillä, mua huippas.
Oli ihan sellanen outo olo ja huone pyöris ympäri.
Päivällä oli vielä pikkasen sellanen olo, mutta iltaa kohti helpotti.
En tiedä mistä johtui.
Huonosti olen nyt kyl syöny, mut eilen oli eka päivä pitkästä aikaa ku söin ihan lämmintä ruokaa. En sen lisäksi kyl kai kauheesti mitn syöny?
Voiko tenox vaikuttaa noin jos ei ole kunnolla syönyt? Sitä kun otin illalla.
Jos olen ottanu tenoxia, enkä saa tiettyä määrää sen jälkeen nukkua niin on sellanen outo olo. Vähän sellanen että on pakko saada nukuttua lisää. Että ei yksinkertasesti vain pysty nousemaan.
tenoxin ei pitäis olla kauheen pitkävaikutteinen, niin ne väittää. Mutta se on kuitenkin keskushermostoon vaikuttava lääke, mitä nukahtamisen lisäksi käytetään myös rauhoittavana. Eihän se silloin voi ihan kauhean lyhytkestoinenkaan olla? Muistan josain joskus jonkun kertoneen että parissa tunnissa se teho lähtisi. Korjatkoon joku viisas jos tietää noista lääkkeistä jotain.

Nän vime yönä taas miehestä/miehistä unta. Taidan olla pahemmassa hellyydenpuutteessa kuin itelle myönnänkään, kun noin kauheasti valtaa miehet uniani.
En muista enää niin kauhean hyvin.
Mutta jokin mies oli siinä, joka oli paha. Jotain pahaa kai teki tai yritti. Myöskin mun autoni oli häviksissä. Etsin sitä parkkipaikalta, eikä mistään löytyny. Poliisille tietty soitin, ja kas kummaa, olinkin yhtäkkiä saunassa kahden miehen ja yhden naisen kanssa! *naur*
Miehet oli tietty niitä poliiseja.
Menin myös suihkuun, toinen naikkonen jäi saunaan yksin kun miehet oli sieltä jo aiemmin lähteny suihkun puolelle.
Molemmat poliisit oli tummia, ja aika ison kokoisia.
Menin sellasen suihkun alle mikä tietty oli toisen niistä lähellä. Muistan ajatelleeni, että mitä oikein seuraavaksi tekisin. Olinhan tavallaan selkä päin miehiin, tuntui vaikealta jos joutuisi kääntymään.
Nooh, jotenkin päädyin sen viereisen miehen syleilyyn. Sillä oli muuten käsivarressa hieno tatuointi ;)
Uneen liittyi jotain muutakin. Harmi vain ettei kunnolla enää muista. Kaksi eri paikkaa oli vielä missä unessani seikkailin. Mutten muista tarpeeksi, jotta voisin kertoa edes jotain. Jotain mielikuvia on päässä, mutta en taida edes yrittää selittää niitä.
On aika jännää että vaikka unet välillä menee tuollaiseen suuntaan, että on läheisyyttä. Nyttenkin alasti! :D Niin en silti laskis niitä miksikään eroottisiksi uniksi. Niissä ei ollu mitään sellasta...
Vaikka unen läpi ja herättyäkin vielä oli hetken sellanen hyvä olo, joka tuli siitä että oli vaan saanut olla jonkun lähellä.

Pariin otteeseen jo mietin että julkaisenko tosiaan tuon kirjoituksen, mutta menkööt. Ihan sama.

Mietin että pitäisi pitää itestään parempaa huolta. Syödä eri tavalla jne.
Samalla mietin vain sitä että haluis taas olla vähän laihempi. Hmm. Ei oikein toimiva yhdistelmä nuo kaksi.
Pari päivää oli sellasia ku en syöny paljon mitään.
Tiedä mikä on oikein ja mikä on väärin. Mutta olen liian hyvä uskottelemaan itselleni että se väärin onkin oikein.