Miten voikin olla näin väsynyt. Siis vain väsyttää ja väsyttää. Mitään ei jaksaisi tehdä. Eikä tarvitse paljon tehdäkään kun jo tuntuu että voisi mennä nukkumaan.

Sen tiedän, että lääke ei taida enää niin hyvin tehota kuin joskus? En tosin halua lääkitystä suurentaakaan. En halua olla enempää riippuvainen lääkkeistä. En halua joutua ottamaan isompia ja isompia annoksia jotta vain voisin "elää". Turruttaa itseni niin, etten tunne enää mitään. En iloa enkä sitä suruakaan.
Niin on kerran käynyt tämän annoksen kanssa, mitä nyt olen syönyt. Silloin kerran, pari vuotta sitten. Huoh. Hyvän olon joo sais kun ottaisi toista lääkettä. Mutta en halua lähteä sille tiellä. En halua täyttää päiviäni lääkkeillä, saati ottaa sitä hyvää oloa tableteista. Tuota yhtä lääkettä otan todella harvoin, vain silloin kun tulee panic, ja on sellanen tilanne että ei pysty tai ei jaksa sitä. Ja silloin jos se panic on kauhean iso.
Todella harvoin silti. Alle 5 vuodessa. Ne taitaa enemmän olla sellanen henkinen tuki, ku mitään muuta.
Yksi syy miksi en halua turhaan ottaa niitä, vaikka ne niin helppoja olisikin. Niillä saisi niin helposti sen hyvän ja rentoutuneen olon. Niin syy on siinä että kun ottaa, kynnys ottaa uudestaan madaltuu. Pelkään että ottaisin niitä liian helposti. Ja niihin jää koukkuun. Ne on kuitenkin sellasia lääkkeitä mitä en halua jatkuvast syödä ihan periaatteesta.

Yleensä syksyt ollu vaikeita. Masentaa jne. Mutta en sitten tiiä mikä nyt oikein on. Tätytyy vain koittaa jaksaa. Työharjoittelupaikassa ei tälläsiä asioita niin kauhean hyvin kai ymmärretä. Ja en itse oikein niitä kauheesti tykkää selitelläkään. Mutta eiköhän jonkinmoinen yhteisymmärrys olla saatu. Siitä tuli ihan hyvä mieli kyllä. Nyt ei tarvii enää stressata sitä että mitä ne sielä aattelee jne. Ihan hyvä juttu.

Yhteishaku taitaa ensi viikolla alkaa. Saa nähdä miten siinäkin sitten käy. Haluan yhteen kouluun todella paljon, mutta epäilen pääsyäni. Jos käy niin hullusti et pääsen, niin sekin voi tuottaa ongelmia ja järjestelykysymyksiä. Mutta uskoisin että se halu on niin iso että ongelmat ratkeaa. Jos jotain tahtoo oikein kovasti, niin eiköhän sen 3v olisi vaikka päällään jossain.


Olo on väsynyt. Sellanen että voisi mennä nukkumaan. Ja nukkua ja nukkua.
Mutta jonkin ajan päästä täytyy lähteä kaupungille käymään. Asioita hoidettavana. Apteekissa ainakin ajattelin käydä. Kävely tekisi ihan hyvää, mutta taidan turvautua bussiin. Siellä on niin kylmä!
Talvi saapunut vihdoin tännekin.