Päätin tehdä tälläisen kategorian, koska en varsinaisiin kirjoituksiini halua vuodattaa ja märehtiä blogin teknisiin jne. juttuihin liittyviä asioita.

Blogi aukesi 02.11.2006

Sivupohjan kanssa olen pelannut "fuskua" ja en ole ihan varma kumpi on tällä hetkellä voitolla :D

Huomasin että täältä ottamani kello ei tunne sellaista kuin AM. Eli 12-tuntisen kellon numeroiden perässä lukee aina PM. No, ei se mitään.

08.11.2006
poistin shoutboxin. Se olisi ollut kiva tuossa, mutta halusin sivustani vähän enemmän käyttäjäystävällisemmän. Ettei tuossa olisi niin paljon kaikkea ladattavaa jne.

Vieraskirja on edelleen paikallaan *wink*
Nyt muutamat (halilaskuri, selaajat, sivulatausta) tökkii. Toivottavasti on väliaikaista, ja ne alkaisi taas toimimaan. Ne kaikki on otettu siis samasta paikasta.

Ilmestyi Arkistoon ja kirjoituksiin kaksi tyhjää kirjoitusta vuoden 2004 tammikuulta. Ilmeisesti niin on aiemminkin käynyt joillekin vuodatuksen kirjoittajille. No, ei siitä isoa haittaa ollut. Kuitenkin olisi mielenkiintoista tietää mistä moinen johtui.

Lisäsin sivulleni osoitteen eteen ying-yang merkin, mutta ainakaan omalla IE:lla Ying%20Yang.gif ei näy. Eli en tiedä miten se muilla sitten...

09.11.2006 Ei toimi ei nuo yhdet lisähärpäkkeet. *mutru*  Annetaan niille vielä vähän armonaikaa.

Tämä ei varsinaisesti liity blogiin, mutta asensin juuri Firefoxin uuden version, Firefox 2.


14.11.2006 Lisäsin sään laatikoihin, mutta saa nähdä kuinka kauan jaksan katsella sitä. Olisin halunnut valkoisen taustan siihen.

Huomasin sunnuntaina (12.11.2006) että tietyt lisähärpäkkeet toimii taas. Ihan kiva juttu, mutta ainakaan se kävijälaskuri ei pidä sitten enää paikkaansa. Muutenkin noi laatikot tuntuu nyt olevan vähän "sekaisin".

Pistin kuitenkin sään valkoisena taustana, vaikka ensin epäröin sitä siksi kun siinä näkyy kotikaupunkinikin. Mutta tässäkin asiassa "kauneus" menee "turvallisuuden" edelle.